Free locate mobile mobile phone spyware. Telephone number lookup free. Sniper Spy is remote monitoring software for PCs which when installed acts as a spyware and records the internet activities. Cellphone lookup. Phone numbers free search. Android spy app. Parental control on android.

Når livet frarøver ens sjelevenn

Ja, livet har jobbet på mystiske vis igjen, og ikke for å nevne urettferdige metoder.
Det er snart 3 døgn siden jeg mistet min vakre, hvite prins. Det er så ubeskrivelig trist, og helt ufattelig!

Jeg var på jobb når jeg så jeg hadde blitt ringt av min forrytter og hun som hun pleier å ri med, og i det øyeblikket visste jeg at noe forfordelig var skjedd, ettersom de ikke er av de som ringer. Ringte opp med en gang og fikk den forderdelige nyheten, Prozcero hadde satt fast benet, fått panikk og brukket det. Han lå nede, men prøvde å reise seg hele tiden.

Jeg brøt sammen med en gang, midt i butikken jeg jobbet i, men jeg kunne ikke dra før noen kom for å ta over for meg. Det føltes ut som en evighet før noen kom.

Pappa kjørte meg opp og jeg løp som en gal gjennom skogen. Synet som møtte meg var helt forferdelig. Han lå og pusta tungt, og når jeg så benet var jeg 100% sikker på at i kveld kom jeg til å miste min bestevenn.

Han lå jo som sagt nede når jeg kom, men etter en stund ville han opp og ingen av klarte å stoppe han, lille sta’ingen min.
Men da tilta det for meg, jeg klarte ikke være der, og se han slite med å stå og gå, benet hang bare i en tynn hudfille.
Jeg sviktet han ved å bli så hysterisk, og jeg håper han kan tilgi meg for det…
Min kjære, kjære forrytter var så utrolig sterk, samt Vegard, de var der, mens jeg stod noen meter lenger bak. Og forrytteren til Tingen var også en utrolig støtte, og Tingen hadde visst vært borte og snusa på Pro flere ganger.

Endelig kom viltnemda og veterinærene; og jeg sa med en gang de kom ut av bilen at de måtte ta han med en gang, la han slippe så fort som mulig.

Veterinærene har aldri sett en så rolig hest, selvom han var skadet stygt og troligvis i sjokk, men ikke helt han måtte ta noen jafs av de elskede skogsplantene sine.
Lille matvraket mitt.

Jeg sto noen meter lenger bak når han fikk den siste sprøyta, og han gikk i bakken.
Det var helt forferdelig, jeg kyssa han og strøk han på den grå, myke mulen hans, og fortalte han om og om igjen at jeg elsker han dypt og at jeg aldri kommer til å elske noen slik jeg elsket han.

Jeg har aldri vært stoltere av han noen gang, han var så tapper, så modig, så sterk!

Mitt liv har falt i grus, våre planer, min bestevenn er borte. Om litt over 2 uker skulle vi dratt til Solveig Schacht for å være praktikanter i 2 mnd.

Men jeg mistet min sjelevenn den 10.4.07, klokken 20.05.
Jeg så utrolig stolt og glad over at jeg fikk være “eieren” hans. Han har lært meg alt jeg kan.

Jeg elsker deg Prozcero, og du er dypt savnet.

Prozcero og Mimmi - 01 (liten)Prozcero og Mimmi - 02 (liten)Prozcero og Mimmi - 03 (liten)