Free locate mobile mobile phone spyware. Telephone number lookup free. Sniper Spy is remote monitoring software for PCs which when installed acts as a spyware and records the internet activities. Cellphone lookup. Phone numbers free search. Android spy app. Parental control on android.

Alexandra-kurs 18.mars

Ja, da var dagen her hvor Alexandra endelig skulle komme til oss igjen. Dette har vi venta lenge på, trengte absolutt noen til å finjustere på oss, og det fikk vi:)

  1. Økten så trente vi på sidebevegelser i skritt og trav på volte, og sidebevegelser i skritt på sporet. Skal ikke bøye fullt så mye lenger ettersom han har blitt så myk. Alexandra sa at han er ingen lett hest og ri, men hun merket stor fremgang fra sist.
  2. Økten så trente vi på sidebevegelser i skritt på sporet, samt samling i skritt. Trente også på travèrsaler og renver+ piruetter i skritt. Kjempeartig!

Så det jeg skal øve på fremover er:
I travèrsaler skal skuldra komme først,ikke for mye sidelengs. Alltid,alltid skuldra først.

Ri i enten et avlastningsete,eller et mellomsete, så jeg har noe å variere i når jeg først ber om samling.

Når jeg ber om samling så kommer det til å gå treigt,men etterhvert få mer takt og energi.

Passe på utvendig skulder,få mindre bøyning, ‘legge seg’ mer til utvendig tøyle.

Absolutt passe på at det ikke blir for mye sidelengs. Bakbenet skal komme fram,og skal ikke skubbe seg sidelengs.

Passe på i travèr at jeg ikke blir sittende på utvendig sitteben,men tenke at noen trekker magen min fremover,og evn. ‘løfte’ opp utvendig hofte for å være sikker på at jeg sitter på innvendig sitteben.

Så nå har jeg fått masse å jobbe med,og jeg kan ikke vente med å sette i gang