Free locate mobile mobile phone spyware. Telephone number lookup free. Sniper Spy is remote monitoring software for PCs which when installed acts as a spyware and records the internet activities. Cellphone lookup. Phone numbers free search. Android spy app. Parental control on android.

Akademisk ridekunst

Mitt første møte med akademisk ridekunst var når meldte meg på som teorideltaket på et Solveig Schacht-kurs i april 2006.

Etter dette var jeg frelst, og fikk i gang en liten bølge på stallen når jeg arrangerte kurs med Alexandra Myhren septmeber 2006, og allerede 2 uker etter var hun tilbake igjen for privattimer.
Dette er en rideform som passer meg og Prozcero utrolig godt, og jeg merker at han har blitt sterkere og smidigere på utrolig kort tid. Eks. i 3 år slet vi med å galoppere rundt på sporet uten protester,men i vinter har vi fått til flere runder i galopp på sporet og på storvolte. Men som Bent Branderup sier, tar en hest basicen fort,blir de høyere øvelsene vanskligere å få til, og tar en hest basicen tungt,blir den lettere å utføre de høyere øvelsene med.
En annen ting med akademisk ridekunst er at det er bra for absolutt alle hester, selvom du kanskje må finne deg i at noen hesteraser kan være vanskligere å utdanne enn andre. Men når man får det til, så fins det ikke noen bedre følelse. Jeg har en oppfatning av at alle som driver med det er opptatt av hestens ve og vel,og av de kursene jeg har vært på,så har det ikke vært noe snobberi eller baksnakking av andre ekvipasjer, og det syns jeg er veldig bra, da det er mye drittkasting i hestemiljøet.

Jeg har en liten ‘dagbok’ hvor jeg skriver om livet med hestene, og veien mot ridderprøven.(les på siden Felicia) Jeg rir for Solveig Scahcht og Alexandra Myhren, norges to eneste ridddere. Og jeg og Parat var praktikanter hos Solveig i litt over en måned. Ikke vær redd for å skrive kommentarer til det jeg skriver, er veldig interessert i tilbakemeldinger og beste måten å lære på, er å lære av hverandre.

Følg gjerne med i ‘dagboken’ min her.

Les mer om akademisk ridekunst på www.barokkridning.no, www.ridekunst.no og www.branderup.com

Siden ble opprettet March 17, 2007
Klikk her for logginn